TimeTec has merged all of its solutions into www.timeteccloud.com, click to
Soalan Lazim
1. Bagaimanakah pengiraan harga VMS?

Pengiraan adalah mudah. TimeTec VMS berharga RM 500 / USD 200 setiap tingkat bangunan setiap tahun. Contohnya, jika bangunan anda mempunyai 10 tingkat, jumlah kos langganan untuk TimeTec VMS adalah (RM500 / USD200 x 10 tingkat) RM 5000 / USD 2000 setahun.

2. Terdapat lantai yang luas dan panjang dan terdapat juga lantai sempit dan pendek; adakah harga sama sama tanpa saiz lantai?

Ya. Kami tidak menyekat saiz lantai, semua jenis bangunan akan dikenakan oleh lantai tanpa mengira saiz lantai.

3. Bagaimana jika saya mempunyai lebih daripada 10 tingkat tetapi saya membeli lesen untuk hanya satu tingkat?

Anda hanya boleh menambah satu tingkat di TimeTec VMS dan pelawat anda hanya boleh melawat tuan rumah mereka di tingkat tertentu sahaja.

4. Sebaik sahaja saya telah membeli lesen untuk pelawat, berapa lama saya boleh menggunakan lesen?

Kami mengenakan bayaran lesen secara tahunan. Oleh itu, lesen yang dibeli boleh digunakan untuk satu tahun dari hari anda melanggan dan setiap pembaharuan dikira secara tahunan juga.

5. Bolehkah saya memulangkan pembelian dan menukarnya dengan wang tunai?

Ya. Anda hanya boleh jika anda mahu menamatkan langganan anda dengan kami. Oleh itu, anda berhak mendapat bayaran balik langganan yang tidak digunakan untuk bulan-bulan yang telah anda bayar terlebih dahulu. Rujuk kepada Dasar Pembayaran kami untuk maklumat lanjut.

6. Bagaimanakah saya mengira jika syarikat saya menduduki satu tingkat penuh dan satu lagi lantai?

Kami mengenakan bayaran dengan lantai, oleh itu saiz lantai tidak penting. Sistem ini akan mempertimbangkan lantai setengah anda sebagai satu tingkat juga.

7. Adakah anda juga mengira jumlah pengunjung yang diterima oleh syarikat saya?

Ya. Sistem ini akan mempunyai maklumat mengenai kiraan pelawat tetapi tidak bimbang, kami tidak mengenakan anda berdasarkan jumlah pelawat yang anda miliki melalui TimeTec VMS.

8. Sekiranya syarikat saya menduduki 2 tingkat di dalam bangunan dan 3 tingkat di bangunan lain, bagaimanakah pembelian itu seperti?

Anda dikehendaki melanggan ke 5 lantai secara keseluruhan.

9. Syarikat saya mempunyai bangunan 3 tingkat di mana hanya tanah dan tingkat 1 menerima tetamu atau pelawat tetapi lantai dua adalah kedai untuk inventori, bolehkah saya membeli untuk satu tingkat sahaja?

Anda hanya perlu membeli untuk 2 tingkat yang menerima pengunjung kemudian.

10. Jika saya membayar langganan selama 3 tahun, adakah anda menawarkan sebarang diskaun?

Sudah tentu! Sekiranya anda berminat untuk melanggan 3 tahun lebih awal, sila hubungi kami di info@timeteccloud.com dan pasukan jualan kami akan memberikan diskaun istimewa.