Hubungi kami
 
Menyenangkan setiap lawatan
Lihat Video kami
Sistem Pengurusan Pelawat TimeTec
Pra-memberitahu & Pra-meluluskan Lawatan Anda
QR Code Generated for Verification
Tiada Lagi Beratur & Menunggu di Guardhouse
Dapatkan Pengalaman Pengunjung Selamat & Mesra
Pelawat yang Selamat, Mengekalkan Keselamatan dengan TimeTec VMS

Sistem Pengurusan Pelawat adalah alat yang diperlukan untuk menyediakan langkah keselamatan dan keselamatan untuk menjaga keselamatan tempat kerja anda dari ancaman luaran. TimeTec VMS menawarkan penyelesaian untuk proses penyaringan, kaedah pengesahan dan penyimpanan maklumat yang boleh dipercayai dengan menggunakan teknologi awan.

TimeTec VMS menggunakan log masuk web untuk mengakses ciri-ciri dalam mengurus dan memantau pengunjung ke tempat kerja anda seperti aplikasi lawatan dalam talian, senarai pelawat, laporan automatik dan banyak lagi. Dengan VMS anda sendiri, anda boleh menilai pelawat berpotensi dengan membenarkan mereka memohon hak lawatan secara dalam talian dan memberikan maklumat yang diperlukan termasuk nama, butiran hubungan, nama syarikat, tarikh dan tempoh lawatan, dan banyak lagi. Sekiranya pengunjung ingin bertemu dengan pekerja tertentu, maka nama dan jabatan visitee juga boleh dimasukkan semasa pendaftaran dalam talian. Pelawat dan visitees akan menerima pemberitahuan e-mel pada status aplikasi.

Dengan TimeTec VMS di sebelah anda, anda boleh menjangkakan pengurangan kos untuk pembelian perisian dan perkakasan serta penyelenggaraan dan caj perkhidmatan, kerana persekitaran awan TimeTec memberikan anda akses sehenti untuk menguruskan pelawat. Apa yang anda perlukan adalah sambungan Internet dan anda boleh pergi!

Ciri-ciri kami
Pelawat Pra-Daftar
MyKad Friendly
Blacklist Menace
Pengesahan Kod QR
Undang Pelawat
Pengunjung Berjalan-Dalam
Borang disesuaikan
Pemberitahuan
Paparan Kalendar
Berbilang bahasa
Mengangkat Akses
Akses Turnstile
Akses Pintu
Syarikat Pelbagai
TimeTec VMS offers three different visitor interfaces at the front end, namely
i-Vizit, i-Comm and Hubot XV. Pick your preference.
i-Vizit Tablet Panel
i-Comm Visitor Self-Service Panel
Hubot XV
•  i-Vizit interface presents a conventional method, which still requires guard/receptionist to attend to walk-in/pre-registered visitors.
•  i-Comm interface is based on self-service concept, where no human intervention is involved in the process of receiving visitors either for walk-in or preregistered visitors. Video calls are available. The i-Comm is available in the form of desktop stand or wall mounted casing.
•  Hubot XV is an interactive robot receptionist that offers a better visitor experience for VIPs when it is integrated with IoT access control devices. Video call function is available in Hubot XV.
   
  Note: TimeTec VMS generates QR code for visitors to use as access credentials, and TimeTec QR Master reader is recommended as visitor access control system.

 
Authentic QR Code is generated and used as the visitor's credential.
See how QR Master 110 and TimeTec BLE-2 combined to achieve realtime, secure and authentic access
 
 
DI SINI UNTUK ANDA 24/7/365
Sokongan TimeTec tersedia untuk membantu anda, 24/7 sepanjang tahun. Ketahui bagaimana anda boleh sampai kepada kami.
Ketahui lebih lanjut
KAMI PAKAI BAHASA ANDA
TimeTecVMS boleh didapati dalam 12 bahasa; di web dan aplikasi mudah alih.
Bahasa Inggeris • Bahasa Sepanyol • Bahasa Indonesia • Bahasa Melayu • Bahasa Cina Tradisional • Bahasa Cina Sederhana • Thai • Bahasa Arab • Vietnam • Hindi • Nepal • Turki dan banyak lagi ...
ISO / IEC 27001 DISAHKAN
TimeTec mematuhi pelbagai standard dan pensijilan.
Ketahui lebih lanjut
Untuk menguruskan pelawat dengan tingkat yang ditetapkan, pintu dan pintu yang mereka boleh akses melalui Aplikasi Mudah Alih, anda boleh mengintegrasikan TimeTec VMS dengan sistem kawalan akses awan berasaskan TimeTec Access , bersama-sama dengan produk IOT kami.

Akses TimeTec
Pembaca Pintar
Lif Pintar
Barrier Pintar
Kunci Pintar
>>>